BRUNCH
Egg’s benedict – 14.5
Engelse muffin – Gepocheerd ei – Bacon – Hollandaise saus
Uitsmijter – 14.5
3 eieren – Op zuurdesem – Ham & Kaas
Avocado toast – 13.5
Smashed avocado – Tomaat – Burrata – Walnoot – Balsamico
Zalmbagel – 15.5
Gerookte zalm – Gebakken eitje – Kruidenkaas – Komkommer
LUXURY ON BREAD
Rundercarpaccio – 15.5
Grana padano – 12 jaar gerijpte balsamico – Brioche
Vegetarische Naanta – 14.5
Gegrilde aubergine – Pestoroom – Ingelegde ui – Pijnboompitten
Garnalen kroketten – 18.5
Brioche brood – Limoen creme
Kalfskroketten van Holtkamp – 16.5
Brioche brood – Zwarte olijven – Mosterd
FITZ FAVOURITES
Steak tartaar – 19.5
Truffel – Kataifi – Verse kruiden
Fitz’ Burger – 19.5
Black Angus – Spek & Kaas – Fitz saus – Geroosterde aardappeltjes
Ribeye – 27.5
Knolselderij crème – Groene asperges – Rozemarijn – Jus de Veau
Tagliatelle di Montagna – 18.5
Groene asperges – Seizoen paddenstoelen
Burrata salade – 17.5
Tomaat – 12 jaar gerijpte balsamico – Vers fruit