BRUNCH

Egg’s benedict – 14.5
Engelse muffin – Gepocheerd ei – Bacon – Hollandaise saus

Uitsmijter – 14.5
3 eieren – Op zuurdesem – Ham & Kaas

Avocado toast – 13.5
Smashed avocado – Tomaat – Burrata – Walnoot – Balsamico

Zalmbagel – 15.5
Gerookte zalm – Gebakken eitje – Kruidenkaas – Komkommer

LUXURY ON BREAD

Rundercarpaccio – 15.5
Grana padano – 12 jaar gerijpte balsamico – Brioche

Vegetarische Naanta – 14.5
Gegrilde aubergine – Pestoroom – Ingelegde ui – Pijnboompitten

Garnalen kroketten – 18.5
Brioche brood – Limoen creme

Kalfskroketten van Holtkamp – 16.5
Brioche brood – Zwarte olijven – Mosterd

FITZ FAVOURITES

Steak tartaar – 19.5
Truffel – Kataifi – Verse kruiden

Fitz’ Burger – 19.5
Black Angus – Spek & Kaas – Fitz saus – Geroosterde aardappeltjes

Ribeye – 27.5
Knolselderij crème – Groene asperges – Rozemarijn – Jus de Veau

Tagliatelle di Montagna – 18.5
Groene asperges – Seizoen paddenstoelen

Burrata salade – 17.5
Tomaat – 12 jaar gerijpte balsamico – Vers fruit