FEESTELIJKE LUNCH & DINER
Geniet op 24, 25 en 31 december van ons nieuwe menu.
Geïnspireerd op de wereldreiziger Robert Fitz Roy neemt de chef, Raymond Hochstenbach, je graag mee op een reis van smaakbelevingen!
24 & 25 december
Ontvangst lunch tussen 12:00 en 14:00 uur.
Ontvangst diner tussen 18:00 en 20:00 uur.
31 december
Ontvangst lunch tussen 12:00 en 14:00 uur.
Ontvangst diner tussen 18:00 en 19:30 uur.
Graag op voorhand vermelden van hoeveel gangen je wilt genieten en welke extra’s je wilt bestellen. Zijn er allergenen of dieetwensen waar wij rekening mee moeten houden? Laat het ons weten!
1. Zeebaars | Gefermenteerde peer | Yoghurt | Sumac | Codium
2. Rund, MRIJ & Zee-egel | Gezouten kappertjes | Hollandaise | Paddenstoelen
3. Kabeljauw | Livar | Limburgse stroop | Bleekselderij | zuurkool | Lokale wijn
4. Anjou duif | Schorseneer | Rode biet | Chocolade | Kumquat
5. Runderwang | Tarte tatin | Sjalot | Knolselderij | Bruine boter
6. Appels uit Houthem | Aardpeer | Toffee | Witte chocolade
LUNCH & DINER
5 gangen – €71,00
1, 2, 3, 5 & 6
6 gangen – €86,00
1, 2, 3, 4, 5 & 6
EXTRA GENIETEN
Zeeuwse Oesters
Per stuk naturel – €4,50
Met champagne hollandaise bereiding – €6,00
Caviaar Imperial supplement
Per 5 gram, geserveerd bij het ‘Rund MRIJ & Zee-egel’ gerecht – €19,00
Graag op voorhand vermelden van hoeveel gangen je wilt genieten en welke extra’s je wilt bestellen. Zijn er allergenen of dieetwensen waar wij rekening mee moeten houden? Laat het ons weten!