/ALGEMENE VRAGEN

Ja, wij beschikken over een lift in een gedeelte van ons hotel. Al onze Standaard kamers zijn te bereiken met de lift. Al onze Patio kamers bevinden zich op de begane grond. Wilt u meer informatie over de toegankelijkheid van onze overige kamertypes? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Helaas zijn geen huisdieren toegestaan op de hotelkamers. Wel opgevoede honden zijn, in overleg, wel toegestaan in ons restaurant.

Ja, wij beschikken over een bagageruimte waar u uw koffers veilig kunt achterlaten.

Ja, wij bieden een gelimiteerd aantal parkeerplaatsen aan voor onze hotelgasten. U kunt enkel gebruiken maken van deze parkeerplaatsen indien u deze voorafgaande aan uw verblijf per e-mail reserveert via reserveringen@fitz-roy.nl. Onze parkeerplaats bevindt zich op 3 minuten loopafstand van ons hotel en de kosten zijn € 25,50 per overnachting.

Ja, onze parkeerplaats beschikt over twee plaatsen met een elektrische laadpaal. Het is helaas niet mogelijk deze plaatsen te reserveren. Wel vragen wij gasten zonder elektrische auto deze zo lang mogelijk vrij te houden.

Nee, helaas beschikken wij niet over een plaats om (elektrische) fietsen te stallen. Wel is er op de Markt, op 5 minuten loopafstand een openbare, overdekte, bewaakte fietsenstalling.

Al onze Standaard kamers zijn toegankelijk met een lift en beschikken over een inloopdouche. Voor de toegankelijkheid van onze overige kamertypes, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Geen van onze hotelkamers zijn voorzien van douche- of toiletbeugels.

Wij accepteren Visa, Maestro, V-Pay, Mastercard en American Express. Uiteraard kunt u ook contant bij ons betalen.

U kunt inchecken vanaf 14.00 uur. De uitcheck tijd is 11.00 uur. Wilt u later uitchecken? Boek dan de Fitz Sleep In. U hoeft dan pas om 12.00 uur uit te checken. Voor deze late uitcheck brengen wij €15,00 in rekening.

De toeristenbelasting in Maastricht bedraagt €5,68 per persoon per nacht. De tarieven die wij op onze website communiceren zijn de tarieven exclusief deze toeristenbelasting.

/VRAGEN OVER DE KAMERS

Op onze hotel kamers geldt een maximale bezetting van 2 volwassenen.

Ja, wij kunnen een babybed op uw kamer plaatsen. Een baby bed plaatsen wij enkel tot de leeftijd van 4 jaar. Als u graag een babybed wilt reserveren voor in uw kamer kunt u mailen naar reserveringen@fitz-roy.nl. Wij helpen u daar graag verder.

Nee, helaas kunnen onze kingsize boxsprings niet uit elkaar geschoven worden. Wel kunnen wij een tweede dekbed in de kamer leggen. Wanneer u hier gebruik van wenst te maken vragen wij u dit op voorhand aan ons door te geven.

Al onze kamers zijn voorzien van kingsize boxpsrings van Swiss Sense. Deze zijn 2 meter bij 2 meter.

Onze Junior suites hebben een duo bad. Onze Residential suite heeft een bad met jetset, het is geen bubbelbad.

Waterkokers staan niet standaard in onze kamer. Wel kunt u deze altijd aanvragen bij receptie.

Een strijkplank kunt u altijd vragen bij receptie. Dan zetten wij deze in de kamer voor u.

Iedere kamer heeft een koffiezetapparaat met heerlijke koffie van Blanche Dael Maastricht.

/VRAGEN OVER FACILITEITEN

Onze kamers zijn altijd exclusief ontbijt. Uiteraard kunt u altijd bij ons ontbijten. U kunt uw tafel voor ons à la carte ontbijt reserveren bij incheck. Wij serveren ontbijt van 8.00 tot 11.00 uur.

Als u zeker wilt zijn van een plekje bij het diner, raden wij u aan een reservering te maken. Dit kunt u doen via onze website.