APERITIEF

Oesters 
3 stuks – 13.5
6 stuks – 25
9 stuks – 37.5

Foie gras – 17.5
Brioche – Jam

Ortiz Ansjovis – 13.5
Tomaat – Zuurdesembrood

Burrata – 13.5
Munt – Seizoensgebonden verse bessen

Charcuterie – 18
Bereiding van vlees en zuurtjes

À LA CARTE DINER – VOORGERECHTEN

Wekelijkse crudo – 17.5
Wekelijkse rauwe vis bereiding

Tartaar – 16
Seizoensgebonden gekozen vleesbereiding

Salade van erwten en bonen – 17.5
Groene yoghurt – Stracciatella – Erwten – Bonen – Isot honing

Coquilles – 18.5
Peas – Kohlrabi – Kosho

Inktvis – 17.5
Inkt – Risotto – Chillychurri

À LA CARTE DINER – HOOFDGERECHTEN

Wekelijkse vis – 23.5
Orzo – Zuring – Zure botersaus

Aged beef (2 pers) – 65
Krieltjes – Geroosterde groenten

Ribeye – 25.5
Haricoverts – Aardappelpuree

Terrine – 22.5
Krokante aardappel – Verse truffel – Aardappelpuree – Champignonsaus

Extra’s 
Krieltjes – 4.5
Geroosterde groenten – 4

3- OR 4-GANGEN FITZ MENU

Fitz menu – 48
Inclusief wijn, water en koffie – 77
Extra gang: Tartaar – 13.5

Tonijn
Biet – Gazpacho

Shortrib
Aubergine – Jus

Rooibos
Cacao – Chocolade

3- OR 4-GANGEN FITZ MENU | VEGGIE

Fitz menu | Veggie – 44
Inclusief wijn, water en koffie – 73
Extra gang: Artichoke – 13.5

Biet
Cantaloupe – Gazpacho

Aubergine
Miso antiboise

Rooibos
Cacao – Chocolade

DESSERT

Franse toast – 9
Baileys hollandaise – Vanille ijs

Rooibos – 9
Cacao – Chocolade

Selectie van kazen – 14
Brood – Jam

Wekelijks dessert – 10