APERITIEF
Oesters
3 stuks – 13,50
6 stuks – 25,00
9 stuks – 37,50
Foie gras – 17,50
Brioche | Jam
Ortiz Ansjovis – 13,50
Tomaat | Zuurdesem brood
Burrata – 13,50
Munt | Seizoensgebonden verse bessen
À LA CARTE DINER – VOORGERECHTEN
Dutch yellowtail kingfish – 17,50
Ajo blanco (Spaanse koude soep) | Sumac
Tartaar – 15,00
Seizoensgebonden gekozen vleesbereiding
Artisjok – 15,50
Erwt | Okra | Peulvruchten | Groentepuree
Coquilles – 18,00
Krokante chili | Duindoornbes saus | Risotto
Langoustine – 24,00
Rivierkreeft | Bisque | Viseitjes
À LA CARTE DINER – HOOFDGERECHTEN
Wekelijkse vis – 23,50
Lentegroenten | Beurre blanc | Parelgort
Aged beef (voor 2 pers.) – 60,00
Dunne frietjes | Geroosterde groenten | Gekruide boter
Entrecôte – 24,50
Geroosterde groenten | Jus
Witte asperges – 21,50
Ponzu-misoglazuur | Pastinaak krokant en puree
Extra’s
Dunne frietjes – 4,50
Geroosterde groenten – 4,00
3- OR 4-GANGEN FITZ MENU
Fitz menu – 46,50
Inclusief wijn, water en koffie – 74,00
Extra gang: Tartaar – 13,50
Makreel
Mierikswortel | Appel | Dille
Kalfswang
Wortelpuree | Jus | Ui
Macchiato & cream
Mascarponeschuim | Koffielikeur
3- OR 4-GANGEN FITZ MENU | VEGGIE
Fitz menu | Veggie – 42,50
Inclusief wijn, water en koffie – 70,00
Extra gang: Artichoke – 13,50
Biet
Bessen | Citrus vinaigrette
Knolselderij
Verse truffel | Jus – Wortelpuree
Macchiato & cream
Mascarponeschuim | Koffielikeur
DESSERT
Sticky toffee – 10,00
Vanille-ijs | Butterscotch sauce
Vijg – 8,00
Vijgensorbet | Basilicum granité