APERITIEF
Oesters
3 stuks – 14
6 stuks – 27
9 stuks – 39
Foie gras – 18.5
Brioche – Jam
Wagyu A5 Carpaccio – 23
Gerijpte balsamico – EVOO
Burrata – 14.5
Seizoensgebonden verse bessen en kruiden melange
Charcuterie – 20
Bereiding van vlees en zuurtjes
À LA CARTE DINER – VOORGERECHTEN
Wekelijkse crudo – 18.5
Wekelijkse rauwe vis bereiding
Tartaar – 18
Kruidenschuim – Gepekelde eidooier
Vegetarische Chowder – 17.5
Seizoensgebonden toppings
Coquilles – 20
Pompoen – Kerriebotersaus
Zwezerik – 22.5
Paddenstoel – Pittige paprika glaze
À LA CARTE DINER – HOOFDGERECHTEN
Aged beef (2 pers) – 72
Roseval aardappel – Geroosterde groenten
Wekelijkse vis – 26.5
Ribeye – 27.5
Biet – Jus – Schorseneer
Knolselderij – 22
Pastinaak – Saus van ui – Crispy chili
Extra’s
Roseval aardappel – 4.5
Geroosterde groenten – 4
3- OF 4-GANGEN FITZ MENU
Fitz menu – 53
Inclusief wijn, water en koffie – 83
Extra gang: Tartaar + 14.5
Tonijn
Citrus – Sumak
Runderwang
Biet – Jus – Schorseneer
Aardbei
Basilicum
3- OF 4-GANGEN FITZ MENU | VEGGIE
Fitz menu | Veggie – 46
Inclusief wijn, water en koffie – 76
Extra gang: Chowder + 14.5
Biet
Diverse soorten bereiding van biet
Courgette
Kervel beurre blanc – Mücver – Ricotta
Aardbei
Basilicum
DESSERT
Trio van chocolade – 10
Bereiding van 3 soorten chocolade
Aardbei – 10
Basilicum
Selectie van kazen – 18
Brood – Jam
Wekelijks dessert – 10