APERITIEF
Oesters
3 stuks – 13.5
6 stuks – 25
9 stuks – 37.5
Foie gras – 17.5
Brioche – Jam
Ansjovis – 13.5
Witlof – Crème fraîche
Burrata – 13.5
Seizoensgebonden verse bessen en kruiden melange
Charcuterie – 18
Bereiding van vlees en zuurtjes
À LA CARTE DINER – VOORGERECHTEN
Wekelijkse crudo – 17.5
Wekelijkse rauwe vis bereiding
Tartaar – 16
Mosterdschuim – Kruidensalade
Paddenstoel en kastanje – 17.5
Kastanje – Gefermenteerde honing – Seizoen paddenstoel
Coquilles – 18.5
Bloemkool – Hazelnoot – ‘ Nduja
Krab toast – 19
Bisque – Brioche
À LA CARTE DINER – HOOFDGERECHTEN
Aged beef (2 pers) – 68
Roseval aardappel – Geroosterde groenten
Wekelijkse vis – 24
Ribeye – 25.5
Wortel – Bimi – Jus
Kool – 20
Knol crème – Saffraansaus
Extra’s
Roseval aardappel – 4.5
Geroosterde groenten – 4
3- OF 4-GANGEN FITZ MENU
Fitz menu – 48
Inclusief wijn, water en koffie – 77
Extra gang: Tartaar + 13.5
Zwaardvis
Duindoornbes – Dille – Mierikswortel
Sous vide sukade
Wortel – Zoete aardappel – Jus – Bimi
Kweepeer
Turks koffie ijs – Tahin
3- OF 4-GANGEN FITZ MENU | VEGGIE
Fitz menu | Veggie – 41
Inclusief wijn, water en koffie – 70
Extra gang: Paddenstoel en kastanje + 13.5
Tomaat
Jus van tomaat – Kaas
Pompoen
Zoete aardappel – Saffraan – Wortel
Kweepeer
Turks koffie ijs – Tahin
DESSERT
Verveine – 9
Walnoot – Verveine-ijs – Esdoorn
Kweepeer – 9
Turks koffie ijs – Tahin
Selectie van kazen – 16
Brood – Jam
Wekelijks dessert – 9