APERITIEF
Oesters
3 stuks – 13.5
6 stuks – 25
9 stuks – 37.5
Foie gras – 17.5
Brioche – Jam
Ortiz Ansjovis – 13.5
Tomaat – Zuurdesembrood
Burrata – 13.5
Munt – Seizoensgebonden verse bessen
Charcuterie – 18
Bereiding van vlees en zuurtjes
À LA CARTE DINER – VOORGERECHTEN
Wekelijkse crudo – 17.5
Wekelijkse rauwe vis bereiding
Tartaar – 16
Seizoensgebonden gekozen vleesbereiding
Salade van erwten en bonen – 17.5
Groene yoghurt – Stracciatella – Erwten – Bonen – Isot honing
Coquilles – 18.5
Peas – Kohlrabi – Kosho
Inktvis – 17.5
Inkt – Risotto – Chillychurri
À LA CARTE DINER – HOOFDGERECHTEN
Wekelijkse vis – 23.5
Orzo – Zuring – Zure botersaus
Aged beef (2 pers) – 65
Krieltjes – Geroosterde groenten
Ribeye – 25.5
Haricoverts – Aardappelpuree
Terrine – 22.5
Krokante aardappel – Verse truffel – Aardappelpuree – Champignonsaus
Extra’s
Krieltjes – 4.5
Geroosterde groenten – 4
3- OR 4-GANGEN FITZ MENU
Fitz menu – 48
Inclusief wijn, water en koffie – 77
Extra gang: Tartaar – 13.5
Tonijn
Biet – Gazpacho
Shortrib
Aubergine – Jus
Rooibos
Cacao – Chocolade
3- OR 4-GANGEN FITZ MENU | VEGGIE
Fitz menu | Veggie – 44
Inclusief wijn, water en koffie – 73
Extra gang: Artichoke – 13.5
Biet
Cantaloupe – Gazpacho
Aubergine
Miso antiboise
Rooibos
Cacao – Chocolade
DESSERT
Franse toast – 9
Baileys hollandaise – Vanille ijs
Rooibos – 9
Cacao – Chocolade
Selectie van kazen – 14
Brood – Jam
Wekelijks dessert – 10