APERITIEF

Oesters 
3 stuks – 13,50
6 stuks – 25,00
9 stuks – 37,50

Foie gras – 17,50
Brioche | Jam

Ortiz Ansjovis – 13,50
Tomaat | Zuurdesem brood

Burrata – 13,50
Munt | Seizoensgebonden verse bessen

À LA CARTE DINER – VOORGERECHTEN

Dutch yellowtail kingfish – 17,50
Ajo blanco (Spaanse koude soep) | Sumac

Tartaar – 15,00
Seizoensgebonden gekozen vleesbereiding

Artisjok – 15,50
Erwt | Okra | Peulvruchten | Groentepuree

Coquilles – 18,00
Krokante chili | Duindoornbes saus | Risotto

Langoustine – 24,00
Rivierkreeft | Bisque | Viseitjes

À LA CARTE DINER – HOOFDGERECHTEN

Wekelijkse vis – 23,50
Lentegroenten | Beurre blanc | Parelgort

Aged beef (voor 2 pers.) – 60,00
Dunne frietjes | Geroosterde groenten | Gekruide boter

Entrecôte – 24,50
Geroosterde groenten | Jus

Witte asperges – 21,50
Ponzu-misoglazuur | Pastinaak krokant en puree

Extra’s 
Dunne frietjes – 4,50
Geroosterde groenten – 4,00

3- OR 4-GANGEN FITZ MENU

Fitz menu – 46,50
Inclusief wijn, water en koffie – 74,00
Extra gang: Tartaar – 13,50

Makreel 
Mierikswortel | Appel | Dille

Kalfswang
Wortelpuree | Jus | Ui

Macchiato & cream 
Mascarponeschuim | Koffielikeur

3- OR 4-GANGEN FITZ MENU | VEGGIE

Fitz menu | Veggie – 42,50
Inclusief wijn, water en koffie – 70,00
Extra gang: Artichoke – 13,50

Biet 
Bessen | Citrus vinaigrette

Knolselderij 
Verse truffel | Jus – Wortelpuree

Macchiato & cream
Mascarponeschuim | Koffielikeur

DESSERT

Sticky toffee – 10,00
Vanille-ijs | Butterscotch sauce

Vijg – 8,00
Vijgensorbet | Basilicum granité