APERITIEF

Oesters 
3 stuks – 13.5
6 stuks – 25
9 stuks – 37.5

Foie gras – 17.5
Brioche – Jam

Ansjovis – 13.5
Witlof – Crème fraîche

Burrata – 13.5
Seizoensgebonden verse bessen en kruiden melange

Charcuterie – 18
Bereiding van vlees en zuurtjes

À LA CARTE DINER – VOORGERECHTEN

Wekelijkse crudo – 17.5
Wekelijkse rauwe vis bereiding

Tartaar – 16
Mosterdschuim – Kruidensalade

Paddenstoel en kastanje – 17.5
Kastanje – Gefermenteerde honing – Seizoen paddenstoel

Coquilles – 18.5
Bloemkool – Hazelnoot – ‘ Nduja

Krab toast – 19
Bisque – Brioche

À LA CARTE DINER – HOOFDGERECHTEN

Aged beef (2 pers) – 68
Roseval aardappel – Geroosterde groenten

Wekelijkse vis – 24

Ribeye – 25.5
Wortel – Bimi – Jus

Kool – 20
Knol crème – Saffraansaus

Extra’s 
Roseval aardappel – 4.5
Geroosterde groenten – 4

3- OF 4-GANGEN FITZ MENU

Fitz menu – 48
Inclusief wijn, water en koffie – 77
Extra gang: Tartaar + 13.5

Zwaardvis
Duindoornbes – Dille – Mierikswortel

Sous vide sukade
Wortel – Zoete aardappel – Jus – Bimi

Kweepeer
Turks koffie ijs – Tahin

3- OF 4-GANGEN FITZ MENU | VEGGIE

Fitz menu | Veggie – 41
Inclusief wijn, water en koffie – 70
Extra gang: Paddenstoel en kastanje + 13.5

Tomaat
Jus van tomaat – Kaas

Pompoen
Zoete aardappel – Saffraan – Wortel

Kweepeer
Turks koffie ijs – Tahin

DESSERT

Verveine – 9
Walnoot – Verveine-ijs – Esdoorn

Kweepeer – 9
Turks koffie ijs – Tahin

Selectie van kazen – 16
Brood – Jam

Wekelijks dessert – 9