APERITIEF

Oesters 
3 stuks – 14
6 stuks – 27
9 stuks – 39

Foie gras – 18.5
Brioche – Jam

Wagyu A5 Carpaccio – 23
Gerijpte balsamico – EVOO

Burrata – 14.5
Seizoensgebonden verse bessen en kruiden melange

Charcuterie – 20
Bereiding van vlees en zuurtjes

À LA CARTE DINER – VOORGERECHTEN

Wekelijkse crudo – 18.5
Wekelijkse rauwe vis bereiding

Tartaar – 18
Kruidenschuim – Gepekelde eidooier

Vegetarische Chowder – 17.5
Seizoensgebonden toppings

Coquilles – 20
Pompoen – Kerriebotersaus

Zwezerik – 22.5
Paddenstoel – Pittige paprika glaze

À LA CARTE DINER – HOOFDGERECHTEN

Aged beef (2 pers) – 72
Roseval aardappel – Geroosterde groenten

Wekelijkse vis – 26.5

Ribeye – 27.5
Biet – Jus – Schorseneer

Knolselderij – 22
Pastinaak – Saus van ui – Crispy chili

Extra’s 
Roseval aardappel – 4.5
Geroosterde groenten – 4

3- OF 4-GANGEN FITZ MENU

Fitz menu – 53
Inclusief wijn, water en koffie – 83
Extra gang: Tartaar + 14.5

Tonijn
Citrus – Sumak

Runderwang
Biet – Jus – Schorseneer

Aardbei
Basilicum

3- OF 4-GANGEN FITZ MENU | VEGGIE

Fitz menu | Veggie – 46
Inclusief wijn, water en koffie – 76
Extra gang: Chowder + 14.5

Biet
Diverse soorten bereiding van biet

Courgette
Kervel beurre blanc – Mücver – Ricotta

Aardbei
Basilicum

DESSERT

Trio van chocolade – 10
Bereiding van 3 soorten chocolade

Aardbei – 10
Basilicum

Selectie van kazen – 18
Brood – Jam

Wekelijks dessert – 10