APERITIEF
Oesters
3 stuks – 13.5
6 stuks – 25
9 stuks – 37.5
Foie gras – 17.5
Brioche – Jam
Ansjovis – 13.5
Witlof – Crème fraîche
Burrata – 13.5
Seizoensgebonden verse bessen en kruiden melange
Charcuterie – 18
Bereiding van vlees en zuurtjes
À LA CARTE LUNCH
Wekelijkse vis – 24
Tartaar – 17.5
Mosterdschuim – Kruidensalade
Coquilles – 21
Bloemkool – Hazelnoot – ‘ Nduja
Pasta – 19
Wekelijkse wisselende verse pasta
Paddenstoel en kastanje – 17.5
Kastanje – Gefermenteerde honing – Seizoen paddenstoel
Ribeye – 25.5
Wortel – Bimi – Jus
3- OF 4-GANGEN FITZ MENU
Fitz menu – 48
Inclusief wijn, water en koffie – 77
Extra gang: Tartaar + 13.5
Zwaardvis
Duindoornbes – Dille – Mierikswortel
Sous vide sukade
Wortel – Zoete aardappel – Jus – Bimi
Kweepeer
Turks koffie ijs – Tahin
3- OF 4-GANGEN FITZ MENU | VEGGIE
Fitz menu | Veggie – 41
Inclusief wijn, water en koffie – 70
Extra gang: Paddenstoel en kastanje + 13.5
Tomaat
Jus van tomaat – Kaas
Pompoen
Zoete aardappel – Saffraan – Wortel
Kweepeer
Turks koffie ijs – Tahin