APERITIEF

Oesters 
3 stuks – 13.5
6 stuks – 25
9 stuks – 37.5

Foie gras – 17.5
Brioche – Jam

Ortiz Ansjovis – 13.5
Tomaat – Zuurdesembrood

Burrata – 13.5
Munt – Seizoensgebonden verse bessen

Charcuterie – 18
Bereiding van vlees en zuurtjes

À LA CARTE LUNCH

Wekelijkse vis – 24.5
Orzo – Zuring – Zure botersaus

Tartaar – 17.5
Seizoensgebonden gekozen vleesbereiding

Coquilles – 21
Erwten – Koolrabi – Kosho

Pasta – 19
Wekelijkse wisselende verse pasta

Salade van erwten en bonen – 17.5
Groene yoghurt – Stracciatella – Erwten – Bonen – Isot honing

Ribeye – 25.5
Haricoverts – Aardappelpuree

3- OF 4-GANGEN FITZ MENU

Fitz menu – 48
Inclusief wijn, water en koffie – 77
Extra gang: Tartaar – 13.5

Tonijn
Biet – Gazpacho

Shortrib
Aubergine – Jus

Rooibos
Cacao – Chocolade

3- OF 4-GANGEN FITZ MENU | VEGGIE

Fitz menu | Veggie – 44
Inclusief wijn, water en koffie – 73
Extra gang: Artichoke – 13.5

Biet
Cantaloupe – Gazpacho

Aubergine
Miso antiboise

Rooibos
Cacao – Chocolade