APERITIEF
Oesters
3 stuks – 14
6 stuks – 27
9 stuks – 39
Foie gras – 18.5
Brioche – Jam
Wagyu A5 Carpaccio – 23
Gerijpte balsamico – EVOO
Burrata – 14.5
Seizoensgebonden verse bessen en kruiden melange
Charcuterie – 20
Bereiding van vlees en zuurtjes
À LA CARTE LUNCH
Tartaar – 19.5
Kruidenschuim – Gepekelde eidooier
Coquilles – 22.5
Pompoen – Kerriebotersaus
Wekelijkse vis – 26.5
Pasta – 19.5
Wekelijkse wisselende verse pasta
Vegetarische Chowder – 18.5
Seizoensgebonden toppings
Ribeye – 27.5
Biet – Jus – Schorseneer
3- OF 4-GANGEN FITZ MENU
Fitz menu – 53
Inclusief wijn, water en koffie – 83
Extra gang: Tartaar + 14.5
Tonijn
Citrus – Sumak
Runderwang
Biet – Jus – Schorseneer
Aardbei
Basilicum
3- OF 4-GANGEN FITZ MENU | VEGGIE
Fitz menu | Veggie – 46
Inclusief wijn, water en koffie – 76
Extra gang: Chowder + 14.5
Biet
Diverse soorten bereiding van biet
Courgette
Kervel beurre blanc – Mücver – Ricotta
Aardbei
Basilicum