APERITIEF
Oesters
3 stuks – 13.5
6 stuks – 25
9 stuks – 37.5
Foie gras – 17.5
Brioche – Jam
Ortiz Ansjovis – 13.5
Tomaat – Zuurdesembrood
Burrata – 13.5
Munt – Seizoensgebonden verse bessen
Charcuterie – 18
Bereiding van vlees en zuurtjes
À LA CARTE LUNCH
Wekelijkse vis – 24.5
Orzo – Zuring – Zure botersaus
Tartaar – 17.5
Seizoensgebonden gekozen vleesbereiding
Coquilles – 21
Erwten – Koolrabi – Kosho
Pasta – 19
Wekelijkse wisselende verse pasta
Salade van erwten en bonen – 17.5
Groene yoghurt – Stracciatella – Erwten – Bonen – Isot honing
Ribeye – 25.5
Haricoverts – Aardappelpuree
3- OF 4-GANGEN FITZ MENU
Fitz menu – 48
Inclusief wijn, water en koffie – 77
Extra gang: Tartaar – 13.5
Tonijn
Biet – Gazpacho
Shortrib
Aubergine – Jus
Rooibos
Cacao – Chocolade
3- OF 4-GANGEN FITZ MENU | VEGGIE
Fitz menu | Veggie – 44
Inclusief wijn, water en koffie – 73
Extra gang: Artichoke – 13.5
Biet
Cantaloupe – Gazpacho
Aubergine
Miso antiboise
Rooibos
Cacao – Chocolade