APERITIEF

Oesters 
3 stuks – 13.5
6 stuks – 25
9 stuks – 37.5

Foie gras – 17.5
Brioche – Jam

Ansjovis – 13.5
Witlof – Crème fraîche

Burrata – 13.5
Seizoensgebonden verse bessen en kruiden melange

Charcuterie – 18
Bereiding van vlees en zuurtjes

À LA CARTE LUNCH

Wekelijkse vis – 24

Tartaar – 17.5
Mosterdschuim – Kruidensalade

Coquilles – 21
Bloemkool – Hazelnoot – ‘ Nduja

Pasta – 19
Wekelijkse wisselende verse pasta

Paddenstoel en kastanje – 17.5
Kastanje – Gefermenteerde honing – Seizoen paddenstoel

Ribeye – 25.5
Wortel – Bimi – Jus

3- OF 4-GANGEN FITZ MENU

Fitz menu – 48
Inclusief wijn, water en koffie – 77
Extra gang: Tartaar + 13.5

Zwaardvis
Duindoornbes – Dille – Mierikswortel

Sous vide sukade
Wortel – Zoete aardappel – Jus – Bimi

Kweepeer
Turks koffie ijs – Tahin

3- OF 4-GANGEN FITZ MENU | VEGGIE

Fitz menu | Veggie – 41
Inclusief wijn, water en koffie – 70
Extra gang: Paddenstoel en kastanje + 13.5

Tomaat
Jus van tomaat – Kaas

Pompoen
Zoete aardappel – Saffraan – Wortel

Kweepeer
Turks koffie ijs – Tahin